Skip to content

Бързи кредити срещу лична карта от БързиКредити.бг

February 19, 2013

money

Кредитите стават все по-голяма част от нашия живот. Без значение дали става дума за ипотечни, бизнес или потребителски кредити. Все по-често се сблъскваме с едно относително ново понятие, наречено бързи кредити срещу лична карта в настоящата статия ще се опитаме да ви обясним малко от неговата специфика.

Бързите кредити срещу лична карта се отпускат за неголеми суми, рядко надвишаващи 500 или 1000 лева. Периода за погасяване на подобни кредити е също доста кратък като само в отделни случаи превишава рамките на една календарна година. Този тип финансиране има за цел да помогне на хората да покрият внезапно възникнали разходи или текущи сметки като битови такива или погасяването на вноски по други по-големи заеми.

На практика услугата бързи кредити срещу лична карта е много удобна от гледна точка на факта, че от кредитополучателите не се изисква една дузина документи, а това значително ускорява времето за отпускане на кредита. Сред най-важните документи, които не се изискват е този за доказване на доходи, като именно липсата на изискването му прави този тип кредитиране предпочитано от хора, които току що са загубили своята работа и се нуждаят от средства, за да платят текущите си задължения.

При бързите кредити срещу лична карта процедурата е изключително ускорена, като дава възможност на потребителите на подобни услуги да кандидатстват за 5 минути без предварителна подготовка и в рамките на час да получат одобрение и да им бъде отпуснато финансирането, от което се нуждаят. Все повече кредитни компании предлагат и възможност всичко това да става онлайн, като парите по кредита могат да се преведат в посочена от вас сметка.

Все пак при тези кредити има и няколко по-специфични момента. Един от тях е по-високата лихва по кредита, който сте изтеглили. В крайна сметка се оказва обаче, че разликата не е толкова голяма и болшинството от хората предпочитат именно този вид кредитиране вместо тромавите и бавни банкови потребителски кредити.

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: